Orientări Privind Delețiile

Proces Standard

În cazul în care ratingul unei pagini scade la -3 sau mai puțin, această pagină devine eligibilă pentru ștergere. Un membru al personalului de rang înalt (personal operațional sau mai mare) va ocupa un post în cadrul său de discuții, intitulat postul de personal, sugerând ștergerea acestuia. Creatorul poate scrie sub acest post despre a face o rescriere a aticle.

Dacă ratingul unei pagini se ridică peste -3, pagina nu va fi ștearsă, progresul deletării va reîncepe, dacă pagina merge sub -3 din nou.

În cazul în care un autor solicită o ședere de ștergere pentru a face editări sau rescrie o pagină, acestea pot fi acordate. Luarea în considerare a acestor cereri se face de la caz la caz, de multe ori, cel mai bun lucru este să o luăm de la zero. Paginile suplimentare vor fi șterse automat atunci când pagina lor mamă este. Autorii pot repopula suplimentele ca opere de sine stătătoare, pentru a fi considerate separat după cum consideră de cuviință.


Auto-Ștergere

În cazul în care un autor ar trebui să solicite ca materialul lor să fie eliminat și să poată dovedi că este autor dincolo de orice îndoială rezonabilă, aceste cereri sunt acordate.

Authors have the ability to delete their own work at any time. This is accomplished by:

  1. Dați click pe "opțiuni" în partea de jos a paginii,
  2. Click "șterge",
  3. Selectez casetofonul pentru, "șterge complet.”
  4. Dacă este posibil, anunțați în chat.
Dacă nu este specificat altfel, conţinutul acestei pagini este licenţiat sub Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License