Ghid pentru începători

INT Members

If you are an International Member, go to the Join Page, and write in the join module, that you're not Romanian.

Introducere

Dacă aveți 14 ani sau mai mult, citiți acest ghid, pentru a afla parola să se alăture, și cum să se comporte

Acum, să începem de la început.

 1. Face un cont cu Wikidot, site-ul nostru gazdă. (poftim)
 2. Pentru a obține aprobarea cererii dumneavoastră, trebuie să urmați toate instrucțiunile de pe Alăturați-vă Site-ului!, inclusiv citirea ghidului.
 3. După ce ați citit întregul ghid, introduceți aplicația înapoi pe pagina Alătură-te și trimiteți-o.
 4. AMINTEȘTE-ȚI: SCP nu este real!

Ne așteptăm să știți Regulile Sitului înainte de a posta orice comentarii, și a citi Cum să Scrie un SCP înainte de a scrie orice articole.

DACĂ SUNTEȚI PE ACEASTĂ PAGINĂ PENTRU A APLICA PENTRU SITE-UL, VĂ RUGĂM SĂ PĂSTRAȚI LECTURĂ

După ce ați citit acest ghid, dacă mai aveți întrebări, verificați FAQ.

Comportamentul Sitului

Atât de mult din viața ta, și timpul aici, la Fundația SCP wiki, va fi mult mai ușor dacă vă amintiți acest lucru:

Nu fi nesimțit.

 • Personal Neconsolidat: Nu o face. Fiecare membru al personalului este cel puțin un utilizator de încredere, și are o mare experiență în scris și interacționează cu oamenii de pe site. Trebuie să știți cine sunt administratorii și mods! De asemenea, să fie familiarizat cu atunci când un membru al personalului acționează în calitate de personal.
 • Acestea fiind spuse: Personalul, Mod - urile și administratorii au voie să aibă și să-și exprime opiniile în calitate de scriitori și membri ai site-ului. Vă sfătuim să nu vă comportați neplăcut față de ei (sau față de oricine altcineva), dar vi se permite să dezbateți, să nu fiți de acord și să discutați orice doriți în timpul interacțiunilor non-oficiale. Acest lucru se schimbă atunci când membrii personalului fac posturi de personal.
 • Discuție Pe Pagină: În paginile de discuții ale articolului, faceți un efort pentru a fi constructiv. Doar spune un autor "acest lucru este rău" sau "este rece" nu face mult atunci când lăsând feedback-ul. Poți face asta, dar dacă istoricul posturilor tale e o linie lungă de "Îmi place!" sau "e de rahat", oamenii pot găsi enervant pentru că sunteți în esență spamming.
 • Spam: Spamming site - ul este împotriva regulilor. Nu aduce noul SCP la fiecare două minute, și nu ciocni fire pentru atenție. De asemenea, nu postați răspunsuri fără conținut la posturi forum, care sunt mai multe luni vechi.
 • Semnătura și profilul: Nu vă semnați mesajele. În profilul tău, nu te conecta la materiale care nu ar fi permise pe site-ul sau să facă astfel de materiale ca avatarul tău.

Iată câteva sfaturi pe care le puteți păstra în minte atunci când lăsați feedback-ul:

 • Ce-l face bun/rău? (They can 't fix what they don' t know.)
 • What could they do to either improve or fix it?
 • Parola este (Să se alăture): Voi respecta toate regulile
 • Puneți întrebări care pot face un autor să se gândească la idei sau perspective alternative despre articol.
 • De ce nu ți-a plăcut?

Staff

If you ever have any questions, or if you need any help, feel free to ask a staff member. Check the Contact Staff pagina pentru detalii cu privire la nevoile specifice. Pentru informații detaliate privind fiecare membru al personalului (inclusiv defalcarea personalului administrativ/mod/operațional/junior).

Când mesaj un membru al personalului, vă rugăm să permiteți ceva timp pentru un răspuns. Dacă nu primiți un răspuns prompt, contactați alți membri ai echipei sau mergeți la Chat.

Dacă nu este specificat altfel, conţinutul acestei pagini este licenţiat sub Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License