Cum să scrie un SCP

Deci vrei să scrii un SCP

Citești Cum să scrii un SCP-RO. Dacă citești asta, probabil ești un membru al Fundația SCP și vrei să-ți încerci mâna la un articol. Această pagină este pentru a vă ajuta punct în direcția cea bună atunci când a început. Citește-l cu atenție, nu-l degresat. După ce ați terminat, citiți-l din nou, pentru că ești o ființă umană (nu?) și vei fi pierdut lucruri.

Înainte de a începe: Unele lucruri să ia în considerare

În general, articolele SCP de succes au majoritatea sau toate componentele următoare:

  • O idee interesantă.
  • Proceduri rezonabile de izolare.
  • O descriere clară.

Acestea sunt necesare pentru un SCP bun. Un SCP ar trebui să atragă imediat cititorul în; ele nu pot fi confuzi sub o mulțime de expoziții. Încercați să obțineți o idee clară a ceea ce face SCP înainte de a începe.

Multe primele articole SCP eșuează lamentabil dintr-un motiv sau altul, în primul rând din cauza lipsei de experiență a scriitorului.

Asta nu e o scuză să nu încerci.
Acesta nu este un blestem asupra tuturor noilor membri.
Acesta nu este doar un fapt al vieții sau un adevăr universal.

Aceasta este o provocare

Este posibil să posteze SCPs fără permisiunea personalului, dar este preferibil la Brainstorm în Forum (Brainstorming)

Vă rugăm să rețineți că ostarea unui SCP nasol pentru a "obține ghinionul afară" nu face nimic, cu excepția dezordine site-ul cu rahat. Atunci când scrieți primul SCP, puneți cel mai bun picior înainte, pentru că face parte din standardul prin care lucrările tale viitoare vor fi judecate. Face glume în chat. Pune efectiv locul de muncă pe site-ul. Îi va face pe oameni să se gândească mai bine la tine, ajută la îmbunătățirea site-ului, și dă un exemplu pentru ceilalți începători.

Într-adevăr, cel mai bun sfat posibil că oricare dintre noi poate da este de a fi pacient. Stai pe spate și trage cu urechea; avem tot felul de articole. Petrece ceva timp pentru a obține o idee de modul în care funcționează site-ul. Vezi ce e bine și ce e rău, ce e cel mai bine evaluat și ce e retrogradat. Aflați ce fel de lucruri caută oamenii într-un articol; veți fi mai bine echipați pentru a reuși în scrierile voastre.

Ce Faci În Continuare?

Pentru a vedea ce ar trebui să faceți în continuare pentru a scrie propria SCP, întoarce-te la partea de sus a acestui document și alege un alt filă.

Dacă nu este specificat altfel, conţinutul acestei pagini este licenţiat sub Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License