SCP-008-IT
Notă: +1+x
blank.png
Hotel.jpg

SCP-008-IT

Postul #: SCP-008-IT

Clasa Obiect: Safe

Proceduri Speciale De Izolare: Accesul la SCP-008-IT trebuie împiedicat prin supravegherea continuă a perimetrului său. Toate taxele și veniturile trebuie blocate. Oricine a fost descoperit în cadrul SCP-008-IT acesta trebuie îndepărtat cu forța imediat și supus testelor clinice.

Descriere: SCP-008-IT este o clădire situată la doi kilometri sud de ███████, în ███████ Est, într-o zonă relativ slab populată. Structura este în condiții abandonate și unele zone arată semne de incendiu.

Interiorul SCP-008-IT se pare ca un interior normal al unui hotel, cu un lobby, Recepție și mai multe camere, toate situate la etajul al doilea. La fel ca exteriorul, interiorul are aceleași semne de descompunere. Cu toate acestea, după o perioadă de timp variind de la 2 la ██ minute, un subiect în SCP-008-IT va halucineze și percep mediul în jurul ei în mod diferit. De fapt, interiorul nu va arăta semne de degradare și va fi, de asemenea, posibil să vedem oameni, membri ai personalului și clienți, circulând liber, desfășurând acțiuni normale, cum ar fi chat, trăgând Valize și intrând și ieșind din camerele lor. Orice încercare de a interacționa cu acești oameni nu va avea nici un efect.

La aproximativ 3 minute după începerea halucinației, viziunile vor arăta că hotelul este zguduit violent, ca un cutremur; oamenii vor începe să cadă la pământ și vor fugi în panică. În acest moment secvența va începe din nou din punctul exact în care a început, reproducându-se într-o buclă.

Rămâi în SCP-008-IT pentru mai mult de ██ minute de la începutul halucinațiilor va provoca o serie de simptome, cum ar fi:

  • migrenă
  • greață
  • convulsii

Prelungirea sejurului va duce la moartea subiectului prin anevrism cerebral.

Addendum 1: La data ██/██/████ s-a efectuat un test pentru a se stabili dacă efectul SCP-008-apare și asupra echipamentelor electronice. O dronă controlată de la distanță echipată cu o cameră a fost introdusă în SCP-008-IT. După ██ procesul-verbal și nicio modificare notabilă, testul a fost încheiat cu un rezultat negativ.

Addendum 2: La data ██/██/████ s-a efectuat un test pentru a se stabili dacă efectul SCP-008-a avut, de asemenea, loc asupra animalelor. Un câine mestizo de 2 ani (denumit în continuare D-008) a fost introdus în SCP-008-IT, folosind puiul ca momeală. După █ minute de comportament relativ calm, D-008 începe vizibil pentru a obține nervos și coaja. După ██ minutele D-008 revin la o stare de calm, apoi convulsii. ██ la câteva minute după începerea testului, semnele vitale ale D-008 lipsesc. Autopsia ulterioară a constatat că moartea a fost cauzată de un anevrism cerebral.

Dacă nu este specificat altfel, conţinutul acestei pagini este licenţiat sub Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License