SCP-015-IT
Notă: +3+x
blank.png
uomo_nero_cam.jpg

SCP-015-IT, luat de la una dintre camerele plasate de GOM-IV în timpul operațiunilor de captare.

Postul #: SCP-015-IT

Clasa Obiect: Euclid

Proceduri Speciale De Izolare: SCP-015-IT este conținută într-o celulă standard pentru umanoizi a Sitului Vittoria și supravegheată de un sistem de camere și senzori în infraroșu; atât coridoarele din cameră cât și cele adiacente trebuie vopsite în alb și bine luminate. De două ori pe zi, un porc (Sus domestica) acesta trebuie introdus în celulă pentru a permite SCP-015-l să se hrănească. Personalul desemnat SCP-015-IT trebuie supus unor teste psihologice săptămânal și trebuie reînnoit la fiecare 3 luni.

Descriere: SCP-015-IT este un umanoid aproximativ 1,9 metri înălțime, piele glabrous și poate absorbi 98% din lumina incidente. Fața nu are nas sau auricule și ochii pot emite lumină datorită fotoforeelor prezente pe iris. Gura este echipat cu 8 ascuțite și curbate dinții arcadei dentare, în timp ce limba (28 cm lungime) este bifurcat; pe ambele sfaturi sunt două hollow spini conectat direct la esofag. Brațele SCP-015-IR sunt disproporționat de lungi în comparație cu corpul, iar mâinile se termină cu patru degete cu gheare. Fizic, SCP-015-IT are musculatură foarte redusă; în ciuda acestui lucru, este surprinzător de puternică și poate supune cu ușurință un om adult. SCP-015-IT este foarte rezistent la daune fizice și se poate vindeca rapid de la răni și daune la organele interne.

SCP-015-IT este în principal activ în timpul orelor de noapte și se hrănește exclusiv cu adrenalină și norepinefrină produse de mamifere, preferând cele umane. pentru a le procura, a dezvoltat o metodă de vânătoare care are ca scop să sperie cât mai mult posibil prada: de obicei, SCP-015-IT se ascunde în locuri întunecate încercând să treacă neobservat și își pioni victima. Dacă nu este detectat, SCP-015-IT așteaptă ca prada să-i distragă atenția și să se apropie în liniște, apoi o apucă violent și o mușcă pe o parte. Mușcătura nu servește la uciderea victimei, ci la ancorarea cu dinții lungi în timp ce limba se fixează înainte și se scufundă direct în adrenală.1; sângele bogat în adrenalină, generat ca răspuns la frică, este aspirat printr-unul din cei doi țepi, în timp ce al doilea îl elimină prin adăugarea unui sedativ ușor. Acest lucru permite SCP-015-IT să păstreze prada nemișcată fără să irosească prea multă energie și să se îndepărteze fără să fie deranjat după masă.

Prelungită de observare de SCP-015-IT din cauza deteriorării stării mintale a expus subiecți, cu halucinații vizuale și auditive, atacuri de panică și, în persoane mai sensibile, daune pentru sistemul cardiovascular; timpul necesar pentru apariția primelor simptome este de două săptămâni, dar va scădea dacă SCP-015-IT, nu se hrănească în mod regulat. Cauza acestui fenomen este în prezent necunoscută, dar se presupune că este o metodă de a face prada vulnerabilă care altfel ar fi prea puternică sau agresivă.

Jurnalele de recuperare: SCP-015-IT a fost capturat pe ██/██/2012, după ce poliția a [DATE ȘTERSE], Caserta, a primit multe plângeri de atacuri din partea unui "vampir". Site-ul Vittoria a trimis GOM-IV ("Pugnus Ferri") pentru a face față amenințării. Din cauza agilității și a culorii care i-au permis să se camufleze în zone întunecate, SCP-015-IT a reușit să evite capturarea până când a fost împușcat un transmițător care i-a permis să-și urmărească locația. Când a fost în cele din urmă încercuit, SCP-015-IT a reacționat cu violență neașteptată, reușind să ucidă █ soldați și răniți ██ înainte de a fi imobilizat.

Addendum SCP-015-IT-a: În timpul său sub acoperire la SCP-015-IT discovery site, agentul ███████ a intrat în contact cu un membru al Confraternita dei Cavalieri di San Giorgio. În timpul unei întâlniri între cei doi agenți, a reieșit că Frăția a capturat SCP-015-IT, dar că acesta din urmă a reușit să scape cu aproximativ două luni înainte de a fi reținut de fundație. Informat în acest sens, managerul Site-ului Vittoria a solicitat și a obținut documente CCSG privind SCP-015-IT. Mai jos sunt cei mai relevanți pași.

Dacă nu este specificat altfel, conţinutul acestei pagini este licenţiat sub Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License