SCP-024
Notă: +1+x
blank.png
sound_stage_pic1.jpg

SCP-024 ascuns printre 5 replici pentru a-și ascunde locația.

Postul #: SCP-024

Clasa Obiect: Euclid

Proceduri Speciale De Izolare: Datorită naturii sale, SCP-024 nu poate fi mutat într-un loc sigur, astfel încât măsurile de securitate trebuie să fie plasate la fața locului. Pentru a-și ascunde locația, cinci (5) replici cu aspect identic au fost ridicate în jurul SCP-024. Un perimetru de securitate bine trebuie să fie menținut în jurul complexului SCP-024, în orice moment, cu echipe de securitate separate paza SCP-024 și replici sale. Niciuna dintre echipele de securitate, cu excepția liderilor echipei, nu va fi informată despre locația SCP-024. SCP-024 trebuie să fie securizat cu uși blindate etanșe și pereți blindați pentru a preveni intrarea neautorizată.

În nici un caz nu poate intra vreun personal de securitate sau cercetare SCP-024. Numai personalul din clasa D are voie să intre și numai în scopuri de cercetare. Toți cercetătorii trebuie să observe și să experimenteze cu SCP-024 de la laboratorul de observare de la distanță. Orice persoană care încearcă să părăsească laboratorul de observare de la distanță sau să intre în SCP-024 fără aprobarea prealabilă a unui cercetător de nivel 4 trebuie să fie imediat reținută, cu reziliere autorizată.

Dacă izolarea este compromisă, sau natura reală a SCP-024 este compromisă, atunci întregul compus trebuie distrus prin încărcături de demolare specializate plantate în tot compusul.

Descriere: SCP-024 este o scenă de sunet abandonată care a fost odată deținută de █████████. Cu toate acestea, SCP-024 în sine a fost abandonat începând cu 19██, și nu se știe dacă proprietățile sale speciale s-au manifestat înainte sau după abandon. SCP-024 este situat în inima █████████, ██████████, și a fost descoperit inițial când un grup de tineri tineri au pătruns în complexul abandonat. Mărturia singuraticului "câștigător" când s-a predat poliției a fost de ajuns pentru a avea active de Fundația mobilizate pentru a conține SCP-024.

La intrarea SCP-024, vizitatorii sunt întâmpinați imediat de un crainic anonim, care comunică prin interfon și este capabil să audă și să înțeleagă vocile oamenilor din SCP-024. Crainicul va informa "concurenții" că acestea sunt pe cale de a lua parte la un joc spectacol în care câștigătorii vor câștiga premii fabuloase, dar va avertiza, de asemenea, că jocul va fi extrem de periculos, și că învinșii nu vor părăsi SCP-024. Este în acest moment crainicul prezintă alegerea dacă să rămână sau să părăsească SCP-024. Concurenții care acceptă vor continua să participe la joc în timp ce cei care refuză vor fi expulzați imediat din SCP-024. Concurenții care câștigă jocul sau refuză să participe nu mai pot intra niciodată în SCP-024, deoarece intrarea este refuzată de o barieră impenetrabilă, invizibilă.

Atunci concurenții sunt conduși la jocul propriu-zis. Stilul, compoziția și aspectul jocului se schimbă întotdeauna în fiecare joc individual, dar jocul este întotdeauna centrat în jurul unui curs lung și elaborat cu obstacole prin care concurenții trebuie să treacă. Și regulile sunt diferite. Unele play-through-uri pot permite doar un singur câștigător, în timp ce altele încurajează crearea de echipe pentru a câștiga jocul. Mai des decât nu, obstacolele observate în aceste jocuri variază de la incredibil de benigne la extrem de periculoase și viața în pericol. În timp ce concurenții încearcă să negocieze cursul, crainicul își va actualiza permanent statutul și va participa activ la joc, oferind adesea sfaturi, conversând cu concurenții, și adăugând noi reguli. Pe măsură ce jocul progresează, obstacolele devin semnificativ mai periculoase și dificil de depășit, și nu este surprinzător să aibă întregul bazin de concurenți sucomba la rigorile cursului obstacol. În cazul în care un astfel de eveniment se întâmplă, crainicul va exprima tristețe la lipsa unui câștigător și SCP-024 va închide, resetarea numai atunci când un nou lot de concurenți intră.

Orice încercare de a" încălca regulile", cum ar fi atacarea altor concurenți și ocolirea deliberată a obstacolelor, este întâmpinată de violența extremă. Crainicul va striga concurentul ofensator, care va fi rapid și forțat ejectat de la curs de "studio guardians". Acești gardieni ai studioului se vor materializa imediat în SCP-024 când vor fi chemați de crainic și vor dispărea când nu va fi nevoie. Concurentul nu va mai fi văzut niciodată.

Când un câștigător este declarat, el/ea va primi un premiu mare aleator. Orice concurenți care au supraviețuit cursului, dar nu a reușit să câștige sunt declarate imediat învinși de crainic. Luminile se vor opri, și câștigătorul va apărea imediat în afara SCP-024 cu premiul său/ei în timp ce învinșii dispar complet.

Cu toate acestea, cel mai misterios aspect al SCP-024 este că, după fiecare joc, o casetă VHS sau DVD va apărea în cutia poștală în afara intrării principale a SCP-024. Această înregistrare este o înregistrare completă a întregului joc care a fost jucat anterior, chiar dacă câștigătorii au susținut că nu au văzut nici camere sau dispozitive de înregistrare în interiorul SCP-024. De asemenea, mai ciudat, un public de studio live poate fi văzut în fundal aplauda pe concurenți. Din nou, câștigătorii au susținut că nu au văzut o audiență în direct în cadrul SCP-024.

Addendum 1: Până în prezent, lista de premii acordate câștigătorilor a inclus, dar nu se limitează la: premii în bani, electronice, diverse bunuri de consum, autoturisme, colecționari, vacanțe plătite integral pentru diferite țări, [DATE EXPULZATE]. Examinarea atentă a acestor premii au confirmat că sunt complet autentice și că nu au nici un fel de abilități sau caracteristici neobișnuite. Nu pare a fi nici un model consistent pentru ceea ce premiile vor fi.

Addendum 2: Într-o încercare de a urmări unde "învinșii" sunt luați, au fost plantate balize de localizare GPS pe subiecții D-124 până la D-135 când grupul D245 a fost trimis în SCP-024. Când învinșii au fost luați, toate semnalele de la balize s-au pierdut. Dacă acest lucru se datorează faptului că balizele au fost distruse, sau pentru că învinșii au fost duși într-o zonă care nu poate fi localizată prin GPS este în prezent necunoscut.

Addendum 3: Crainicul care trăiește în SCP-024 pare să fie conștient și conștient de evenimentele care au loc în afara complexului. În timpul încercării din grupa D523, care a constat numai din Dr. ████████, crainicul în schimb angajat într-o conversație cu Dr. ████████. Analiza conversațiilor a arătat că majoritatea subiecților sunt centrați în jurul culturii pop și informațiilor distribuite prin televiziune, ceea ce înseamnă că SCP-024 este cumva capabil să acceseze și să interpreteze semnale de televiziune. Tăierea tuturor liniilor de putere și semnal, precum și eliminarea oricărui potențial echipament de recepție fără fir de pe SCP-024, nu afectează în niciun fel SCP-024. Când a devenit clar că nici un alt concurent ar participa, crainicul a cerut amabilitate Dr. ████████ să părăsească SCP-024 și a sugerat să se întoarcă cu mai mulți concurenți.

Addendum 4: Gardienii studio că crainicul folosește pentru a pune în aplicare regulile variază în aparență fiecare joc, la fel ca cursul. Dacă apar, gardienii vor fi întotdeauna îmbrăcați într-un mod care se potrivește cu tema cursei cu obstacole. Singurele atribute comune pe care le au toți gardienii sunt posesia aparenței umanoide, abilitatea de a apărea și de a dispărea brusc, puterea supraomenească, și de a ascunde măști sau obiecte de acoperit capul. Cu toate acestea, câștigătorii au susținut că gardienii nu au nici o formă aparentă sau formă în interiorul SCP-024, apărând în schimb ca niște figuri uriașe, umbrite care îl înghit pe infractor.

Dacă nu este specificat altfel, conţinutul acestei pagini este licenţiat sub Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License