SCP-063
Notă: +1+x
blank.png

Postul #: SCP-063

Clasa Obiect: Safe

Proceduri Speciale De Izolare: SCP-063 trebuie păstrat în orice moment în interiorul Dr. ████ baia personală, situată în interiorul cabinelor de personal de pe Site-19. Obiectul trebuie utilizat ca fiind proiectat cel puțin o dată într-o perioadă de 24 de ore sau obiectul va începe să emită o radiație specializată necunoscută care duce la deformarea lentă a obiectelor și materialului pe o rază de 0,6 m (2 ft) și la dezintegrarea într-un praf fin. Efectul radiațiilor asupra subiecților vii nu a fost monitorizat.

Descriere: SCP-063 pare a fi o medie, Albastru periuta de dinti. Stenciled de-a lungul laturii obiectului [sic]: "Cea mai bună peruță de dinți din lume". Cuvântul "periuță de dinți" este scris incorect, deși dacă acest lucru a fost accidental sau o acțiune intenționată a creatorilor obiectului este necunoscut. SCP-063 afișează capacitatea de a diseca fără efort prin orice materie moartă sau anorganică, punctul central al acestei abilități fiind părul. Cu toate acestea, materia atinsă de păr nu este separată, cum ar fi printr-un cuțit, ci complet ștearsă din existență, lăsând nici o urmă. Acest mod de operare amintește de SCP-2207, sugerând că cele două anomalii au o legătură sau au fost create de aceeași entitate sau entități. În plus, subiecții care au folosit SCP-063 au susținut că experiența le-a lăsat dinții să se simtă remarcabil de curați. În ciuda abilităților sale extraordinare, analiza de laborator a relevat că SCP-063 este complet făcut din plastic comun.

Addendum: SCP-063 a fost găsit inițial în St. Petersburg, pe persoana █████████, un hoț care lucrează în zonă folosind abilitățile SCP-063 de a sparge seifuri. Când a fost întrebat despre obiect, subiectul a declarat ignoranță, susținând că el pur și simplu "a găsit" obiectul într-o zi. Interogarea subiectului a continuat, până când s-a sinucis. Motivul pentru care face asta e necunoscut.

Dacă nu este specificat altfel, conţinutul acestei pagini este licenţiat sub Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License