SCP-173

heritage-emblem.png SCP-173 heritage-emblem.png
SCP-173.jpg

SCP-173 în timpul izolării

Obiect #: SCP-173

Clasa Obiectului: Euclid

Proceduri Speciale De Izolare: SCP-173 trebuie să fie păstrat într-un container blocat tot timpul. Când personalul trebuie să intre în containerul lui SCP-173, nu mai puțin de 3 persoane pot intra în orice moment, iar ușa trebuie să fie din nou blocată în spatele acestora. În orice moment, două persoane trebuie să mențină contact vizual direct cu SCP-173, până când întregul personal a părasit și blocat din nou containerul.
Descriere: Mutat în Zona-19 în 1993. Originea acestuia este încă necunoscută. Este construit din beton și armătură cu urme de vopsea de marcă Krylon. SCP-173 este animat și extrem de ostil. Obiectul nu se poate mișca atunci când se află într-o linie de vedere directă. Linia de vedere cu SCP-173 nu trebuie să fie întreruptă în niciun moment. Persoanele însărcinate să intre în container sunt instruite să se avertizeze una pe cealaltă înainte de a clipi. Obiectul a fost raportat atacând prin ruperea gâtului de la baza craniului sau prin strangulare. În caz de atac, personalul trebuie să respecte procedurile de izolare ale obiectelor periculoase de Clasa 4.

Personalul raportează deseori sunete de piatră răzuită provenite din interiorul containerului atunci când nimeni nu este prezent înăuntru. Acest lucru este considerat normal, iar orice schimbare a acestui comportament trebuie raportată supraveghetorului în sarcină.

Substanța brun-roșiatică de pe podea este o combinație de fecale și sânge. Originea acestor materiale este necunoscută. Podeaua trebuie curățată de două ori pe săptămână.


Creator Information

Imaginea folosită în articolul SCP-173 este piesa de artă "Untitled 2004" de Izumi Kato. Fotografia a fost făcută de Keisuke Yamamoto. Toate drepturile sunt rezervate de artiști.

O notă de precauție: SCP-173 este o utilizare secundară a imaginii piesei de artă "Untitled 2004", care a fost creat de Izumi Kato. Conceptul de SCP-173 nu are nici o relație cu conceptul original al artistului de "Untitled 2004".

Sculptura, asemănarea ei, și fotografia nu au fost eliberate sub nici o licență Creative Commons. Numai textul acestui articol este lansat sub Creative Commons. Această sculptură și asemănarea ei nu pot fi folosite în scopuri comerciale în nici un caz. Izumi Kato a ales cu grație să permită utilizarea imaginii "Untitled 2004" de Fundația SCP și de fanbaza acesteia numai în scopuri necomerciale.

1. Nu contactați sau negocia Izumi Kato despre nimic legat de "SCP-173".
2. Nu negociați deloc "licența comercială a SCP-173 de imagini".
3. Nu cereți SCP Wiki să se ocupe de "negocierile de licență comercială Untitled 2004" cu Izumi Kato.
4."Untitled 2004" imaginile nu sunt disponibile comercial pentru a fi utilizate în legătură cu SCP-173. NU EXISTĂ NICI O EXCEPȚIE.

Dacă nu este specificat altfel, conţinutul acestei pagini este licenţiat sub Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License