SCP-3349

medium.jpg

SCP-3349 pe EKG standard1 hârtie. Manifestările au fost marcate.Postul #: SCP-3349

Clasa Obiect: Keter

Proceduri Speciale De Izolare: Persoanele afectate de SCP-3349 sunt pentru a fi admise pe termen nelimitat, atât la pacienții internați în rutina de îngrijire în Fundație pe Termen Lung Acută facilități de Îngrijire astfel încât să nu re-expune SCP-3349 civile medici și comunitatea medicală. Rapoartele de instanțe urmează să fie interceptate de agenți de teren, care trebuie să folosească discreția experiențială cu privire la utilizarea amnesticiilor de Clasa A.

Activitatea cardiacă a pacienților admiși cu SCP-3349 trebuie monitorizată în orice moment de către o unitate centralizată de telemetrie, cu personal continuu cu două de 12 ore de personal clerical schimbare. Instanțele SCP-3349 urmează să fie raportate de către personalul administrativ personalului de asistență medicală cu promptitudine printr-o linie telefonică exclusivă. Manifestările electrice ale SCP-3349 trebuie capturate atunci când este posibil, imprimatele catalogate atât în dosarul analog al pacientului, cât și în cel electronic.

Începând cu 1941, SCP-3349 a fost eliminat în mod activ din comunitatea medicală civilă și literatura, inițial pe eforturi de Grupul Operativ Mobil Gamma 5 (“Heringi Roșii”) și a continuat prin globale actuale de achiziție și întunecare de studii de caz de către D.E.A.

Descriere: SCP-3349 este un non-fatal aritmie cardiacă, care are o 42.8% incidența după o secvență specifică de droguri intravenoase administrațiile:

  • 150 mg perfuzie I.V. cu amiodaronă (perfuzată timp de 15 minute)
  • 1 g perfuzie I.V cu magneziu (perfuzată timp de 1 oră)
  • 1 fiolă de bicarbonat de sodiu (perfuzată în decurs de 3-4 minute)
  • 0,1 mcg I.V. de epinefrină (împingeți imediat)

SCP-3349 nu este constantă și apare periodic la persoana afectată, cu o medie de nouă apariții pe zi, cu o durată medie de trei minute per eveniment. Subiectiv, pacienții raportează senzație de mângâiere, euforic și euforic. În mod obiectiv, SCP-3349 produce o "fâlfâind" central și periferic pulsului la palpare, de multe ori descris ca tactilely similar cu un tors de Felis catus (comune pisică de casă), și pot fi ascultate cu un stetoscop, clinice descrieri, de asemenea, invocând toarce de Felis catus.2

Pe electrocardiogramă, manifestările lui SCP-3349 prezintă asemănări cu formele vocalizărilor umane. Semnale audio reconstituite spectrografic3 pe baza semnăturilor electrice ale SCP-3349 produc diverse intonații de râsete, jale și vorbire (a se vedea "Date Audio" de mai jos). De asemenea, s-au raportat ieșiri auditive care semănau cu purr al Felis Catus.

SCP-3349 nu este vindecabil și este refractar la defibrilare la 200, 300 și 360 Jouli. Nu se cunosc factori de precipitare sau de atenuare în ceea ce privește PSC-3349, alții decât inducția menționată anterior. În ciuda activității electrice neregulate, pacienții rămân stabili, deși puțini pot experimenta o reducere a toleranței la efort.


Audio DataAddenda
Dacă nu este specificat altfel, conţinutul acestei pagini este licenţiat sub Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License