SCP-821
Notă: 0+x
821.jpg

SCP-821.

Postul #: SCP-821

Clasa Obiect: Safe Neutralizează

Proceduri Speciale De Izolare: Zona SCP-821 este situată în a fost cumpărată de către Fundația, cu un depozit standard de izolare construit în jurul ei, Avanpostul de izolare 821 desemnat. Inspecțiile zilnice ale structurii exterioare a SCP-821 urmează să fie efectuate de către personalul de securitate, toate modificările semnificative fiind raportate supraveghetorului de izolare. Niciun personal nu va intra în SCP-821 din cauza instabilității structurale.

Descriere: SCP-821 este o structură situată în fostul oraș Esheville, FL. Înregistrările recuperate de la administrația locală indică faptul că a fost construită cândva între 1955-1957. Interiorul este într-o stare permanentă de degradare, toate încercările de întreținere sau restaurare fiind nereușite.

Interior SCP-821 conține un număr variabil de dispozitive destinate copiilor, cum ar fi un carusel, o etapă cu un set de 4 figuri animatronice, și o varietate de jocuri midway. Există, de asemenea, o serie de chioșcuri care au vândut alimente și suveniruri atunci când SCP-821 a fost activ. În timpul izolării inițiale, aceste dispozitive erau complet funcționale. Întreținerea a fost efectuată de umanoizi în cadrul SCP-821, cunoscut anterior sub numele de SCP-821-1, care au operat, de asemenea, dispozitivele în cadrul SCP-821. Instanțele SCP-821-1 erau automate umanoide compuse din cupru pictat. Dispozitivele conținute în SCP-821 prezentau proprietăți anormale atunci când funcționau, inclusiv:

  • Modelele de animale care erau atașate caruselului se mișcau autonom.
  • Animatronics-au dovedit a fi în măsură să se angajeze prepubescent subiecte în discuție.
  • Produsele alimentare și băutura au fost produse în cadrul SCP-821 fără sursă.
  • Jocuri Midway care ar emite vocalizari care complimenteaza utilizatorii cu scoruri mari.

Trupa animatronică era compusă din patru mașini, fiecare cântând la un instrument diferit. O dată pe oră, ei vor cânta un set de cântece populare din 1957-1960. Când nu se joacă, aceste animatronice puteau comunica cu subiecții care le observau, și erau capabile să poarte o conversație de bază. În special, vocalizările produse în acest mod s-au dovedit a fi unice, cu jurnalele compilate între 1959-1961 arătând că nu s-a repetat nicio conversație.

Cu toate acestea, în urma incidentului SCP-821-A, toate cazurile de SCP-821-1 au fost aparent distruse sau eliminate în alt mod, iar SCP-821 a început să prezinte o deteriorare structurală rapidă. Dispozitivele din cadrul SCP-821 au început să funcționeze haotic, prezentând proprietăți mult mai periculoase decât cele observate anterior. În plus, SCP-821 în sine nu mai este sigur pentru a intra din cauza avariilor structurale. Modificările aduse dispozitivelor includ porțiuni din carusel și banda animatronică devenind agresive, lovind și mușcând orice subiect care se apropia de ele. În special, porțiuni din SCP-821 capabile de a vorbi au fost foarte apologetice, oferind pentru a ajuta la subiectul care a fost rănit. În prezent, nici o componentă a SCP-821 capabil de a produce vorbire sunt funcționale.

Addendum: Incident 821-A.

La 4/11/1989, personalul care încerca să intre în SCP-821 a constatat că intrarea a fost sigilată, iar pe ușă a fost marcată o notă "scoasă din uz". Investigarea interiorului SCP-821 a arătat că nu pot fi localizate cazuri de SCP-821-1. În centrul etajului principal, a fost găsită o scrisoare. Textul scrisorii a fost inclus în acest raport. Începând cu 5/16/1999, SCP-821 a fost desemnat ca neutralizat.

Bună, prieteni. Aceasta este o zi ne-am temut cu toții, și eu sunt trist să fie cel care trebuie să rupă știri. Știți cu toții de ceva vreme că Funland are vremuri tulburi de foarte mult timp, și deși vremurile erau grele, întotdeauna reușeam să ne descurcăm. Dar nu o mai putem face. Am văzut parcurile și atracțiile care vin de la marile companii de distracții, și pur și simplu nu putem concura. Copiii nu sunt interesați de locuri vechi ca acesta. Skee-ball, Big Bertha ' s show plaza, Caruselul… pur și simplu nu le pasă. Sunt plictisiți de asta. Lumea a mers mai departe.

Știu că fiecare dintre voi a pus o viață în a face Funland un succes, și că este cel mai greu lucru pentru mine. Fiecare dintre voi va primi un pachet de plecare Generos, urmat de o trecere pentru a reveni la casa ta. Mulțumesc pentru serviciile tale.
Dl. Funland

Dacă nu este specificat altfel, conţinutul acestei pagini este licenţiat sub Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License